Махан шанз, лечо ба бяслаг ба базилик цацсан шарсан баклажанууд

/ 5
242 Ккал / 100 г
45 минут
Махан шанз, лечо ба бяслаг ба базилик цацсан шарсан баклажанууд

Найрлага

3 порц
Хэрчсэн мөөг1 б.
Оливын тос3 хоолны халбага
Бяслаг моцарела120 г.
Чэс ногоо3 ширхэг
Жижиглэсэн машиндсан мах /үхрийн эсвэл хонины/300 г.
Давсыг амтаар тохируулна
Базилик4 мөчир

Хоол хийх

1. 200°C хүртэл шарагчаа халаана.
2. Чэс ногоогоо хуваана. Зууханд 20 минут орчим жигнэнэ. Дотор нь бага зэрэг зөөлөн болсны дараа зуухнаас гаргаж аваад хөргөнө.
3. Чэс ногооны цөмийг аваад нарийн хэрчинэ.
4. Оливын тосонд татсан махаа хуурч, жижиглэсэн хчэс ногоо ба лечо нэмнэ. Шингэн уурших хүртэл буцалгаад, давслана. Хольцоо чэс дээрээ нэмээд үрж жижиглэсэн бяслагаар цацна.
5. Бяслагаа шаргал болтол нь 5 минутын турш шарах шүүгээнд хийнэ. Гаргаад лаврын мөчрөөр чимэглээд өгнө.
Бяслаг жигд тархахын тулд дунд зэргийн тавиур дээр чэс ногоогоо зууханд хийнэ.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Жор бүтээгдэхүүн

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй