Өнгөт байцаа, мини броколи, эрдэнэ шиш ба сармистай цагаан будаа

/ 5
80 Ккал / 100 г
25 минут
Өнгөт байцаа, мини броколи, эрдэнэ шиш ба сармистай цагаан будаа

Найрлага

4 порц
Шилдэг броколи байцаа мини1 боодол
Залуу шинэ эрдэнэ шиш 2/3 шил.
Өнгөт байцаа шилдэг1 боодол.
Улаан сонгино 1/2 ширхэг
Сармис4 хумс
Оливын тос3 хоолны халбага
Давсыг амтаар тохируулна

Хоол хийх

1. Өнгөт байцааг гэсгээнэ. Шингэнийг арилгана. Салфеткаар норгоно. Маш нарийн хэрчинэ.
2. Сармисийг цэвэрлээд дэлбээлүүлэн хэрчинэ. Сонгиныг цэвэрлээд дөрвөлжин хэрчинэ.
3. Хайруулын тавгаа халааж, тос нэмж, сармисны дэлбээ ба сонгиноо хуурч, броколийн цэцэг нэмээд 5 минут шараад, дараа нь жижиглэсэн өнгөт байцаа нэмнэ.
4. Эрдэнэ шишээс шингэнийг зайлуулж, хүнсний ногоонд нэмж, халуун галд дахин 2 минутын турш хуурч, давс нэмнэ.
5. Гүн аяганд ногоогоо өгнө.
Байцаа хэрчихийг хялбар болгохын тулд эхлээд тууз болгон хувааж хэрчээд дараа нь нарийсгаж хэрчинэ.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй