Шарсан ананастай гавайн холимог

/ 5
213 Ккал / 100 г
20 минут
Шарсан ананастай гавайн холимог

Найрлага

4 порц
«Гавайн микс» будаатай ногоо2 сав.
Ананас1 ширхэг
Гаа20 г.
Лайм1 ширхэг
Наранцэцгийн тос2 хоолны халбага

Хоол хийх

1. Хайруулын тавгаа халааж, наранцэцгийн тос хийж, ногоогоо 7-12 минут хуурна.
2. Хан боргоцойг хальсалж, 1.5 см зузаантай цагираг болгон хувааж зүснэ.
3. Шарсан махыг урьдчилан халаагаад хан боргоцойг хоёр талдаа хуурна.
4. Жижиг зүсмээр хэрчинэ.
5. Гавайн холимогийг гаа ба лайм жимс нэмж тавиад хан боргоцойтой өгдөг.
Хан боргоцойг хальслахын тулд усаар угаана. Хан боргоцойныхоо ёроолыг хэрчиж аваад, гамбанз дээр тавь. Хан боргоцойг гашуун амттай болгодог тул хальс ба хар толбуудыг хуулж арилгана. Цөмийг нь хайчилж (үүнийг иддэггүй) хан боргоцойг цагираг болгон хэрчинэ.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй