Кускус будаатай шош
Найрлага
4 порц
Турк маягийн ногоо «Фасулье»2 боодол
Кускус200 г.
Ургамлын тос2 мл.
Ус400 мл.
Ногоо20 грам
Давсыг амтаар тохируулна
Хоол хийх
1. Хайруулын тавгийг халаагаад, ургамлын тос нэмээд ногоогоо 7-12 минут шарна.
2. Усаа буцалгана. Кускус будаагаа саванд хийгээд, давс нэмнэ. 10 минут хүлээнэ, үүний дараа сайхан үйрсэн кускус будаа бэлэн болно.
3. Шарсан ногоогоо кускус будаатай хамт жижиглэсэн ногоо нэмж өгнө.
Зөвлөмж: Кускусдаа оливын тос хүссэн хэмжээгээр нэмж болно.
2. Усаа буцалгана. Кускус будаагаа саванд хийгээд, давс нэмнэ. 10 минут хүлээнэ, үүний дараа сайхан үйрсэн кускус будаа бэлэн болно.
3. Шарсан ногоогоо кускус будаатай хамт жижиглэсэн ногоо нэмж өгнө.
Зөвлөмж: Кускусдаа оливын тос хүссэн хэмжээгээр нэмж болно.