Оливын тосонд шарсан талхтай рататуй
Найрлага
4 порц
Франц аргаар бэлдсэн ногоо «Рататуй»2 боодол
Багет талх1 ширхэг
Оливын тос50 мл.
Ногоо20 грам
Хоол хийх
1. Хайруулын тавгийг халаагаад, 2 хоолны халбага ургамлын тос нэмээд ногоогоо 7-12 минут шарна.
2. Багет талхыг 1,5 см зузаан хэрчмээр зүснэ. Хайруулын тавгаа халаана, цөцгийн тос нэмээд, талхыг хоёр талаас нь шарна. Шаардлагатай гэж үзвэл хайруулын тавгандаа цөцгийн тосоос нэмнэ.
3. Ногоог тост талх ба хэрчсэн ногоотой хамт өгнө.
2. Багет талхыг 1,5 см зузаан хэрчмээр зүснэ. Хайруулын тавгаа халаана, цөцгийн тос нэмээд, талхыг хоёр талаас нь шарна. Шаардлагатай гэж үзвэл хайруулын тавгандаа цөцгийн тосоос нэмнэ.
3. Ногоог тост талх ба хэрчсэн ногоотой хамт өгнө.