Кураг корицатай тажин

/ 5
95 Ккал / 100 г
10 минут
Кураг корицатай тажин

Найрлага

4 порц
Марок аргаар хийсэн ногоотой нуш "Тажин"2 боодол
Шанцайн мөчир3 ширхэг
Хатаасан чангаанз100 г.
Оливын тос2 хоолны халбага
Гаа30 г.
Давсыг амтаар тохируулна

Хоол хийх

1. Хайруулын тавгаа халааж, ургамлын тос, шанцай, хатаасан чангаанз болон бэлэн болсон Bonduelle Тажин гэх хольцыг хийнэ, хэрвээ хатаасан чангаанз их том бол жижиглэн хэрчээд, хутгаад 7-12 минут болтол нь хуурна.
2. Амтаар давслана. Гааны жижиг хэрчсэн навч дээр нь цацаж өгнө.
Тажиныг ижил нэртэй шаазан таваг дээр чанаж болгодог, гэхдээ үүнийг бэлдэхдээ ердийн хайруулын таваг ч ашиглаж болдог.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй