Ургамлын хоол хэрэглэхэд урамшуулдаг

Бид чанартай ургамлын гаралтай хооллолтыг хооллолтын зуршлын тогтмол хэлбэр болгохоор урагшлуулан санаачилж байгаа

Бидний үүрэг

№1 Чанартай хүнсний бүтээгдэхүүнүүд үйлдвэрлэж байна
  • Nutriscore системээр 100% бүтээгдэхүүнүүд нь А ба В шатлалтай - 2025 онд
  • 100% бүтээгдэхүүн хүсээгүй хүнсний нэмэлт агуулахгүй -2030 онд
  • Манай бүтээгдэхүүн хамгийн сайн жор ба шинэчлэлийн технологийн ачаар маш амтлаг
№2 флекситарианчуудын* янз бүрийн хэрэгцээг хангадаг ногоо хүнсний бүтээгдэхүүнүүдийн шугамыг өргөжүүлж байгаа
  • жил бүр шинэ бүтээгдэхүүний худалдаагаас >15%
  • 2030 он гэхэд ургамлын гаралтай бэлэн хоолны зэрэглэлийн орлого 20%
№3 Флекситариан хооллолтын тогтолцоог олон тооны хүмүүст таалагдахаар хийнэ
  • 2030 он гэхэд дэлхий даяар Bonduelle компанийн бүх хэсгүүд хүнсний ногоо агуулсан хооллолтыг тусгай хөтөлбөрөөр боловсруулж урагшлуулна
  • Бид 2020 онтой харьцуулж 2030 он гэхэд Луи Бондюэлийн сангийн үйл ажиллагаанд оролцож байгаа хүмүүсийн тоог хоёр дахин ихсгэх бодолтой байгаа
*Флекситариан гэдэг нь бол илүү эрүүл ба цэвэр хооллохоор амьтны гаралтай бүтээгдэхүүнүүдийг аль болохоор бага хэрэглэх зарчимтай хоолны дэглэм ю

Bonduelle бүлгийн ажлын үр дүн

Төслүүд

Чанарын хяналт
Nutriscore руу хандсан чиг
Nutriscore тогтолцоо нь бүтээгдэхүүндээ ногоо, жимс, буурцаг, целюлоз ба уураг зэргийн тэжээлийн бодисийн агуулгыг ихсгэж, бүтээгдэхүүнд чихэр, давс, ханасан тосны хүчил зэрэг тэжээлийн бодисын хэсгийг багасгах хандлагатай
Боловсрол
Краснодарын сургуулиудын «Амтны талаар маргалдана» төсөлкрая
Төслийн зорилго бол хүүхдүүдэд ургамлын гаралтай хоолоор хооллох тэмүүллийг идэвхжүүлэх, тэдэнд амтны жинхэнэ мэргэжилтнүүдийн чадварыг хөгжүүлэхэд оршино. Оролцогчид нь зохион байгуулагч ба хоолны мэргэжилтэнтэй хамт суралцсан ба мастер классын сургалтаар тогоочийн дүр бүтээж байсан
Боловсрол
Мэргэжилтнүүдийн сургалт
Хөтөлбөрийн хүрээнд Bonduelle компанийн мэргэжилтнүүд нь хооллолтын ба ногоо ихтэй хооллолтын талаар HoReCa хүрээний мэргэжилтнүүдтэй өөрсдийн олсон мэдлэгээс хуваалцсан
Контроль качества
СФУ (Красноярск) дахь Institut Paul Bocuse-ын Хоол Тэжээлийн Институттай хамтран ажиллагаа
Хоол зооглолын чиглэлийн мэргэжил сонгож авч байгаа оюутнуудад урам өгч, хоолны цэсээ ургамлын гаралтай хүнсний ногооны хооллолтоор өргөжүүлэхийг дэмжинэ. Сайт руу орох холбоос https://gastronomyinstitute.ru/
Боловсрол
«А-гаас Я хүртэл эрүүл хооллолт» хичээлүүд
Хүүхдүүд ба эцэг эх нарт зөв хооллолтын зуршил дадал олгох ба үүсгэх зорилготой Данон компани ба Интернетурок платформтай хийгдсэн хамтарсан төсөл. Дэлгэрэнгүй
Чанарын хяналт
ОХУ-д органик бүтээгдэхүүн хөгжүүлсний шагнал
"Шинэ органик бүтээгдэхүүн" шагналд Bonduelle нь ОХУ-д органик вандуй ба эрдэнэ шиш гаргасан анхны компани болсон.
Бидэнтэй холбогдоно уу

Сайт дээр дэлгэрэнгүй