Мөөг ба фисташ самартай катаифийн зууш
Найрлага
8 порц
Хэрчсэн мөөг1 б.
Грек тараг200 г.
Пармезан үрсэн100 г.
Цөцгий80 г.
Фисташ самар50 г.
Урт сонгино2 мөчир
Катаифи зуурсан гурил300 г.
Хуурай орегано1 хумс
Давсыг амтаар тохируулна
Перц амтаар
Кинза өвс1 баглаа
Оливын тос3 хоолны халбага
Хоол хийх
1. Таана өвсийг оливын тосонд шаргал болтол нь хуурч, мөөгөө хийж, дахин 7-8 минут шараад, цөцгийгөө дээрээс нь хийнэ, ореган нэмээд, давс цацаж, хутгаад буцалгана. 2-3 минутын турш буцалгана. Галаас аваад үрж нунтагласан пармезан бяслаг нэмээд хутгана.
2. Катаифийн гурилан зуурмагийг хажуу талдаа нугалсан жижиг үүр хэлбэртэй болгож, силикон дэвсгэр дээр тавь. Дунд хэсэгт нь шанзаа халбагаар дүүргэж, буталсан пистачиос самар цацаж, оливын тос түрхэж, 200 ° C-т шаргал өнгөтэй болтол нь жигнэнэ.
3. Сүмс: кинзаг нилээд нарийн хэрчээд, тарагтай хольж, бага зэрэг давс нэмээд, перцээ нунтаглаад хутгана. Сүмс хийх саванд хийж өгнө.
4. Шарсан хоолоо халуунаар нь сүмстэй өгнө.
2. Катаифийн гурилан зуурмагийг хажуу талдаа нугалсан жижиг үүр хэлбэртэй болгож, силикон дэвсгэр дээр тавь. Дунд хэсэгт нь шанзаа халбагаар дүүргэж, буталсан пистачиос самар цацаж, оливын тос түрхэж, 200 ° C-т шаргал өнгөтэй болтол нь жигнэнэ.
3. Сүмс: кинзаг нилээд нарийн хэрчээд, тарагтай хольж, бага зэрэг давс нэмээд, перцээ нунтаглаад хутгана. Сүмс хийх саванд хийж өгнө.
4. Шарсан хоолоо халуунаар нь сүмстэй өгнө.