Шоштой тахианы тако
Найрлага
6 порц
Сонгодог Барбекю улаан шош 1/2 лааз
Залуу шинэ эрдэнэ шиш 1/3 шил.
Давсыг амтаар тохируулна
Яншуй30 грам
Перц амтаар
Оливын тос2 хоолны халбага
Лууван1 ширхэг
Тахианы чээж мах250 грам
Эрдэнэ шишний тортиля6 ширхэг
Амтат улаан чинжүү1 ширхэг
Сонгино 1/2 ширхэг
Пармезан бяслаг30 г.
Сармис3 хумс
Хоол хийх
1. Лууван, сонгино ба чинжүүгээ нарийхан хэрч.
2. Сармисаа хэрчээд тахианы чээж цул махын хэсгүүдтэй хамт хүнсний машинд оруулан жижиглэнэ.
3. Оливын тосонд сонгино, лууван, болгар чинжүү, татсан махаа хуурна. Халуун ногоо болон жижиглэсэн ногоо ургамал нэмнэ.
4. Бингээ хайруулын тавган дээр эсвэл богино долгионы зууханд бага зэрэг халаана.
5. Бин бүрийг хагаслан нугалж, татсан мах, эрдэнэ шиш ба шошоор дүүргэнэ.
6. Бэлэн тавган дээрээ пармезан бяслаг нэмж чимнэ.
2. Сармисаа хэрчээд тахианы чээж цул махын хэсгүүдтэй хамт хүнсний машинд оруулан жижиглэнэ.
3. Оливын тосонд сонгино, лууван, болгар чинжүү, татсан махаа хуурна. Халуун ногоо болон жижиглэсэн ногоо ургамал нэмнэ.
4. Бингээ хайруулын тавган дээр эсвэл богино долгионы зууханд бага зэрэг халаана.
5. Бин бүрийг хагаслан нугалж, татсан мах, эрдэнэ шиш ба шошоор дүүргэнэ.
6. Бэлэн тавган дээрээ пармезан бяслаг нэмж чимнэ.