Үрсэн авокадо ба мөөгтэй брошета
Найрлага
2 порц
Бүтэн дарсан мөөг 1/3 лааз
Чиабатта4
Авокадо жимс1 ширхэг
Нимбэгний шүүс1 цайны халбага
Хурц гич тос1 хоолны халбага
Кешью30 г.
Шнит сонгино2 баглаа
Чимэглэх нарийн ногоо
Чимэглэх кунжут
Давсыг амтаар тохируулна
Шинэ нухсан хар перц амтаар
Хоол хийх
1. Авокадог хальсалж ясыг нь гаргаж хаяад, сэрээгээр каш болгон нухаж, давс, перц, нимбэгний шүүс нэмээд холино.
2. Мөөгийг хэрчиж, жижиглэсэн самар ба шнит сонгино нэмээд, гичийн тос нэмж, бүгдийг нь хольж, 5 минутын турш дарж маринад хийнэ.
3. Чиабатаг талх шарагчинд хатааж, дээр нь буталсан авокадо, мөөгөө хийж, бичил ногоо, кунжутын үрээр чимэглэнэ.
2. Мөөгийг хэрчиж, жижиглэсэн самар ба шнит сонгино нэмээд, гичийн тос нэмж, бүгдийг нь хольж, 5 минутын турш дарж маринад хийнэ.
3. Чиабатаг талх шарагчинд хатааж, дээр нь буталсан авокадо, мөөгөө хийж, бичил ногоо, кунжутын үрээр чимэглэнэ.