Эрдэнэ шиш ба шоштой бүлээн хурц табуле

/ 5
180 Ккал / 100 г
20 минут
Эрдэнэ шиш ба шоштой бүлээн хурц табуле

Найрлага

2 порц
Чихэргүй шош 1/3 лааз
Чихэргүй эрдэнэ шиш 1/3 лааз
Киноа150 грам
Улаан сонгино1 ширхэг
Авокадо жимс1 ширхэг
Жижиг улаан лооль150 грам
Ногоон чили чинжүү30 грам
Яншуй10 грам
Кинза өвс10 грам
Сармис2 хумс
Чихэрлэг чили сүмс2 хоолны халбага
Шар буурцагны сүмс2 хоолны халбага.
Оливын тос4 хоолны халбага

Хоол хийх

1.Киноа-г зааврын дага чана.
2. Улаан лоолийг хоёр хуваана, авокадо жимсийг хумсаар, улаан сонгиныг хагас цагирагаар зүснэ, ногоог бутлан хэрчинэ.
3. Саванд бяцалсан сармис, шар буурцагны соус, чихэрлэг чили соус, оливын тос зэргийг хольж хутгана.
4. Авокадо жимсээс бусад бүх орцыг нийлүүлж, амтлагч нэмээд хутгана.
5. Салатаа тавгууд дээр гаргана, дээр нь авокадогийн хэсгүүд, чили чинжүүний хэсэг ба кинза ногооны хэдэн навчийг нэмнэ.
Авокадо жимсийг харлахгүй байлгахын тулд дээрээс нь нимбэг эсвэл лаймын шүүсийг цацна уу.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй