Улаан лооль, чидун ба өргөст хэмхтэй түргэн салат

/ 5
39 Ккал / 100 г
30 минут
Улаан лооль, чидун ба өргөст хэмхтэй түргэн салат

Найрлага

4 порц
Ясгүй чидун жимс 1/2 лааз
Дарсан өргөст хэмх 1/2 лааз
Базилик5 навч
Давсыг, перц амтаар
Яншуй1 грам
Улаан лооль4 ширхэг
Ногоон гоньд3 мөчир
Салат навч1 баглаа
Ногоон сонгино7 баглаа
Оливын тос3 хоолны халбага
Балзамик цуу1 цайны халбага

Хоол хийх

1. Чидун жимсээ хэрчинэ.
2. Улаан лоолийг дөрвөлжлөн зүснэ.
3. Өргөст хэмхийг 3 хэсэг болгож нарийн уртаар зүснэ.
4. Салат навч, яншуй, гоньд, базилик, сонгиноо маш нарийн хэрчинэ.
5. Бүгдийг нь холиод давслана, хийх ба оливын тос ба 1 цайны халбага цуугаар амтлана.
Базилик ногоо нь тод ба анхилуун үнэртэй боловч маш зөөлөн байдаг. Навчийг чийгтэй алчуур дээр тавиад боож, гялгар уутанд хийнэ. Ийм байдалтай базилик ногоог хөргөгчинд 3-4 хоног хадгалж болно.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй