Гриль тахиа, чидун жимс ба амтат эрдэнэ шиштэй зуны салат
Найрлага
4 порц
Үрэн амтат эрдэнэ шиш1 шил.
Ясгүй чидун жимс1 шил.
Тахианы булан300 грам
Тахианы өндөг3 ширхэг
Улаан лооль2 ширхэг
Хатуу бяслаг100 грам
Яншуй1 боодол
Чинжүүний холимогийг амтаар нь хийнэ
Сармис2 хумс
Давсыг амтаар тохируулна
Цэвэр тараг150 грам
Хоол хийх
1. Тахианы цул махны жижиг хэсгүүдийг амтлана.
2. Махыг гриль шарагч дээр бэлэн болтол нь хурдан шарна, хөргөнө, зүснэ.
3. Улаан лооль ба чанасан өндгийг дөрвөлжин хэлбэртэй зүснэ. Бяслагаа жижиглэн нунтаглана.
4. Бүх орцыг холино. Эрдэнэ шишийг нэмнэ.
5. Цэвэр тараг ба сармис, амтлагчтай соус холино.
6. Жижиглэн хэрчсэн ногоо, өндөгний шар ба чидун жимсний цагирагаар чимэглэнэ.
2. Махыг гриль шарагч дээр бэлэн болтол нь хурдан шарна, хөргөнө, зүснэ.
3. Улаан лооль ба чанасан өндгийг дөрвөлжин хэлбэртэй зүснэ. Бяслагаа жижиглэн нунтаглана.
4. Бүх орцыг холино. Эрдэнэ шишийг нэмнэ.
5. Цэвэр тараг ба сармис, амтлагчтай соус холино.
6. Жижиглэн хэрчсэн ногоо, өндөгний шар ба чидун жимсний цагирагаар чимэглэнэ.