Улаан лоольтой броколи шөл

/ 5
95 Ккал / 100 г
40 минут
Улаан лоольтой броколи шөл

Найрлага

4 порц
Шилдэг броколи байцаа мини 1/2 боодол
Оливын тос2 хоолны халбага
Сонгино2 ширхэг
Давсыг амтаар тохируулна
Улаан лооль3 ширхэг
Төмс3 ширхэг
Шинэ лууван1 ширхэг
Шанцай
Перц амтаар

Хоол хийх

1. Сонгино хэрчээд, оливын тосонд шаргалттал нь хуурна. Сонгиныг нимгэн цагираг болгон зүсэж, харин луувангаа тууз хэлбэртэй зүснэ. Хүнсний ногоог бага зэрэг тосонд хайруулын тавган дээр хуурна. Жижиглэсэн төмсөө буцалж буй усанд хийж, 5-7 минут чанана. Улаан лоолийн хальсыг зүсээд, буцалж буй усанд хийгээд, хальсалж, дөрвөлжин хэлбэртэй хэрчинэ. Чанаж дуусахаас хэдхэн минутын өмнө лууван, сонгинотой хамт шөлтэй саванд хийнэ. Давс, перцийг амтаар нь хийнэ.
2. Буцалж байгаа усанд хэрчсэн төмсөө хийнэ. Төмс бараг бэлэн болмогц броколи ба шарсан сонгино нэмээд 5-7 минут буцалгана.
3. Улаан лоолийг хальсалж, буцалж байгаа усанд байлгаад, дөрвөлжин хэлбэртэй зүснэ. Чанаж дуусахаас бага зэргийн өмнө ба хэдхэн минутын өмнө шөлтэй саванд луувантайгаа хамт хийнэ. Давс, перцийг амтаар нь хийнэ.
4. Нилээд жижиглэсэн ногоон гоньд цацаж өгнө.
Улаан лоолийн арьсыг хурдан арилгахын тулд тэдгээрийг богино долгионы зууханд өндөр чадлаар нь 25 секундын турш хийж болдог. Хагас минут байлгаад арьсыг нь арилгана.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй