Амтат тахиа, амтат чинжүү ба эрдэнэ шиштэй бүлээн салат

/ 5
115 Ккал / 100 г
25 минут
Амтат тахиа, амтат чинжүү ба эрдэнэ шиштэй бүлээн салат

Найрлага

2 порц
Чихэргүй эрдэнэ шиш 2/3
Тахианы булан мах2 ширхэг
Болгар амтат чинжүү2 ширхэг
Утсан паприка 1/2 цайны халбага
Нунтагласан кориандр 1/2 цайны халбага
Турмерик 1/4 цайны халбага
Шинэ ганга1 мөчир
Ногоон сонгино2 ширхэг
Ургамлын тос20 мл.
Оливын тос30 мл.
Давсыг амтаар тохируулна

Хоол хийх

1.Чинжүүг дөрвөлжилж зүснэ, ногоон сонгиныг цагираглан зүсээд, эрдэнэ шиш, ганга, оливын тос ба давстай холино.
2. Тахианы махыг утсан паприка, кориандр, куркум, ургамлын тос ба давстай холин дарна. 10 минут байлгана, дараа нь халаасан хайруулын гриль тавганд зөөлөн галд хоёр талаас нь 7-9 минут тал бүрт зориулж шарна. Бага зэрэг хөргөөгөөд хэсэг болгож зүснэ.
3. Ногоо ба тахиагаа тавган дээр гаргаж тавина.
Энэ салатын тахиаг су-төрөл технологийн дагуу бэлдэж болно.

Жорыг үнэл

1
2
3
4
5

Энэ ангиллын бусад жорууд

Сайт дээр дэлгэрэнгүй